tiistai 25. lokakuuta 2011

Hei kaikille! C:

Olen siis Elina, 15-vuotias nukkeilija Itä-Suomesta. Minut löytää myös pullipsuomesta samalla nimellä. Omistan kolme ihanaa nukkelasta, 2 dalia (Lunatic Alicen ja Hina Ichigon) sekä yhden byulin. (Dumbon) Kuten jo tuolla sivussa lukeekin, niin Lunatic Alicen nimi on Tessa, ja hän on ensimmäinen nukkeni. Sain Tessan viime vuoden marraskuun alussa. Dumbon hankin toisena, tämän vuoden toukokuussa ja nimenä tytöllä on Minea. Hina Ichigon sain tässä joku pari kuukautta sitten ja nimeksi neidille jäi Hina Ichigo. :)
Laitan tähän pari kuvaa tytöistäni, jonkinlaisen käsityksen saamiseksi. Empäs laitakkaan, sillä "kuvien pitäisi olla julkisessa verkossa", ja jos laittaisin koko albumin julkiseksi, ne eivät enää näkyisi käsitykseni mukaan foorumilla, joten kuvia siis vasta myöhemmin.. D: Saatan toki olla väärässä, joten sivistäkää jos olen.

Tähän seuraavia nukkehankintojani:

Isul Mao

Pojulla ei vielä nimeä, mutta tulee olemaan seuraava nukkeni. Hän on Minean isoveli, joku 13-14 vuotias pahisteleva poju joka on karannut isosiskonsa kanssa, mutta Mao kyllästyy elämään huonosti. Niimpä hän päättää lähteä etsimään Mineaa ja muuttaa sitten jälleen siskonsa kanssa saman katon (hyllyn) alle.

Pullip (Blanche?)

Tästä tulee Maon ja Minean isosisko nimeltään Adalmina "Ada", jolla sama tausta kuin Maollakin. Syynä sisarusten karkuun on heidän vanhempiensa käytös. He vain suosivat Mineaa, vaikka Ada sai kokeista kymppejä ja kävi ahkerasti baletissa lähes joka päivä. Ada onkin tästä syystä katkera Minealle. Ada on välinpitämätön mitä tuleman pitää ja huumorinkin tajua tytöllä riittää. Hän ei oikein osaa ottaa elämää vakavasti, vaan pelleilee usein. Ada on iältään joku 16 vuotias. :--) Adasen nukkemalli on vielä mysteeri, sillä sopiva pullip ei ole vielä tullut kohdalle..

Tässä kaikki tältä kerralta! C:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti